top of page

Cava van het huis Conde de Valicourt

Type cava: brut nature, zonder toegevoegde suiker na het degorgeren. De matige consumptie is geschikt voor diabetici en bevat minder calorieën.

Rassen: Xarel·lo, Macabeo en Parellada, afkomstig uit Penedés.

1e gisting: gecontroleerd op 13-15º, in roestvrijstalen tanks.

2e gisting: op fles, horizontaal op de rand.

Veroudering: jong gerijpt, met een minimum van 12 maanden in de fles.

Alcohol: 11,5% vol.

Leeftijd wijngaarden: 30-40 jaar.

Locatie: Comtats de Barcelona, ​​Valls d'Anoia-Foix, Barcelona.

Gebruikstemperatuur: 5ºC-6ºC.

Combinaties: voorgerechten, rijst, vis en zeevruchten. 

Bewaring: gedurende maximaal 15 maanden, in verticale positie om de versheid van de kurk te behouden en uit de buurt van licht (natuurlijk en kunstmatig).

Type de cava: brut nature, sans sucre ajouté après dégorgement. Une consommation modérée convient aux diabétiques et contient moins de calories.

Variétés: Xarel·lo, Macabeo et Parellada, du Penedés.

1ère fermentation: contrôlée à 13-15º, en cuves inox.

2ème fermentation: en bouteille, horizontalement sur le bord.

Élevage: vieilli jeune, avec un minimum de 12 mois en bouteille.

Alcool: 11,5% vol.

Âge des vignes: 30-40 ans.

Localisation: Comtats de Barcelone, ​​​​Valls d'Anoia-Foix, Barcelone.

Température de fonctionnement: 5ºC-6ºC.

Accords: entrées, riz, poisson et fruits de mer. 

Conservation: jusqu'à 15 mois en position verticale pour préserver la fraîcheur du liège et à l'abri de la lumière (naturelle et artificielle).

Cava brut nature permonts Spanje import aanbieding
Cava brut nature Permont's.
Nu €72 ipv €88 per doos van 6.
Bestellen kan u telefonisch, via mail of op de webshop.
Enkel bij ons te verkijgen!
Cava brut nature Permont's.
Maintenant €72 au lieu de €88 la boîte de 6.
Vous pouvez commander par téléphone, par e-mail ou via le webshop.
Uniquement disponible chez nous!
bottom of page