top of page

Cava van het huis Conde de Valicourt

Type cava: brut nature, zonder toegevoegde suiker na het degorgeren. De matige consumptie is geschikt voor diabetici en bevat minder calorieën.

Rassen: Xarel·lo, Macabeo en Parellada, afkomstig uit Penedés.

1e gisting: gecontroleerd op 13-15º, in roestvrijstalen tanks.

2e gisting: op fles, horizontaal op de rand.

Veroudering: jong gerijpt, met een minimum van 12 maanden in de fles.

Alcohol: 11,5% vol.

Leeftijd wijngaarden: 30-40 jaar.

Locatie: Comtats de Barcelona, ​​Valls d'Anoia-Foix, Barcelona.

Gebruikstemperatuur: 5ºC-6ºC.

Combinaties: voorgerechten, rijst, vis en zeevruchten. 

Bewaring: gedurende maximaal 15 maanden, in verticale positie om de versheid van de kurk te behouden en uit de buurt van licht (natuurlijk en kunstmatig).

Cava brut nature permonts Spanje import aanbieding
bottom of page